Bemutatkozunk

Vállalkozásunk alapítója 2006. óta foglalkozik területfejlesztéssel, pályázati tanácsadással, térségi tervezéssel és projekt megvalósítással. Szolgáltatásaink elsődlegesen a régió mikro-, kis- és középvállalkozásait, illetve önkormányzatait és kistérségeit célozza meg, valamint másodlagosan a civil szféra szereplőit. Fennállásunk óta pénzügyi, üzletviteli, pályázati és egyéb gazdasági tanácsadási tevékenységet folytatunk, továbbá pénzügyi befektetőket vonzunk a Dél-Dunántúli régióba. Az elmúlt években a régió gazdasági fejlődéséhez több száz hazai, illetve európai uniós forrásokból finanszírozott pályázattal járultunk hozzá. Pályázati projektjeink mérete összességében meghaladja a 20 milliárd forintot. Társaságunk a Pécs-Baranya Kereskedelmi és Ipar Kamara által ajánlott pályázatíró cégek között szerepel és több pénzügyi intézménnyel is együtt dolgozunk az üzleti álmok valóra válásában.

Társaságunk célja, hogy mindenek előtt a régió mikro-, kis- és közepes vállalkozásai számára nyújtson segítséget versenyképességi feladataik minél magasabb színvonalú eléréséhez; elsősorban ismeretterjesztéssel, üzletviteli tanácsadással és pályázati úton hozzáférhető források megszerzésében, fejlesztéseik megvalósításához. A Dél-Dunántúli régió önkormányzatai és kistérségi intézményei rendelkezésére is készséggel állunk, elsősorban pályázatírás, pályázatkészítés, megvalósíthatósági tanulmánykészítés és projektmenedzsment témakörökben. Az elmúlt évek során számos projektkoncepció felállítását, megvalósíthatósági tanulmányát, pénzügyi tervét, pályázatát bonyolítottuk le teljes körűen. Megbízóink a projektek megvalósításában is igénylik részvételünket, szakmai tanácsainkat, így lehetőséget teremtünk, hogy projektmenedzsment és utókövetési feladatokat vállalva átfogjuk egy projektciklus minden fázisát.

Filozófiánknak megfelelően csak reálisan megvalósítható és fenntartható projektek előkészítésében és lebonyolításában veszünk részt. Tanulmányainkban is a végrehajthatóság, fenntarthatóság elvét követjük, elkötelezve magunkat régiónk fejlesztése mellett.